Microsoft 365


Se nærmere på hvordan Microsoft 365 med Microsoft Teams kan hjelpe bedriften din med sikkert eksternt arbeid og reduserte kostnader.

Få premium-versjonene av apper og tjenester for å opprette, samarbeide og dele ditt beste arbeid

De viktigste appene og tjenestene i Microsoft 365
E-post og kalendere

Få en profesjonell e-post gjennom Microsoft Outlook med en 50 GB postkasse per bruker, og send vedlegg på opptil 150 MB.

Jobb på tvers av flere enheter

Få de fullt installerte Microsoft Office-programmene på flere PC-er, Mac-er, nettbrett og telefoner (inkludert Microsoft Windows, iOS og Android).

1 TB sikker skylagring per bruker

Uansett hvor du er og på hvilken enhet du jobber, kan du redigere og dele dokumentene dine, bildene dine og mye mer, med 1 TB skylagring i Microsoft OneDrive.

Kontakt og samarbeid

Øyeblikkelig tilgang til alt teamene dine trenger, inkludert chat, innhold, verktøy og personer med Microsoft Teams.

Direktemeldinger og nettmøter

Kommuniser ved hjelp av tekst, tale eller videosamtaler med Microsoft Teams. Vær vertskap for møter på nettet ved bruk av ett-trinns skjermdeling og HD-videokonferanser.

Intranett og teamområder

Informer og engasjer organisasjonen og koble personer til innhold, kompetanse og prosesser med teamområder via Microsoft SharePoint.

Nå kan du få de nye Microsoft 365 pakkene

Du kan mikse mellom de forskjellige pakkene etter hva slags behov for tjenester dine ansatte har.

Microsoft 365

Business Basic

79,- /mnd

Best for bedrifter som trenger enkle eksterne løsninger med Microsoft Teams, sikker skylagring og Office Online (skrivebordsversjoner ikke inkludert).Microsoft 365

Business Standard

110,- /mnd

Best for bedrifter som trenger fullstendige verktøy for fjernarbeid og samarbeid, inkludert Microsoft Teams, sikker skylagring, e-post i bedriftsklassen og premiumversjoner av Office-programmer på alle enheter.Microsoft 365

E3

326,- /mnd

Microsoft 365 E3 kombinerer de beste produktivitetsappene med kjernesikkerhet og samsvarsegenskaper.Vanlige spørsmål

Microsoft 365 er produktivitetsskyen som er utformet for å hjelpe hver og en av oss med å oppnå det som betyr noe – enten det er på jobb eller på privaten – med førsteklasses Office-apper, intelligente skytjenester.

Office 365-bedriftsabonnementer er nå Microsoft 365-bedriftsabonnementer. Nytt navn, samme gode verdi.

  • Office 365 Business Essentials er nå Microsoft 365 Business Basic
  • Office 365 Business Premium er nå Microsoft 365 Business Standard
  • Microsoft 365 Business er nå Microsoft 365 Business Premium
  • Office 365 Business er nå Microsoft 365 Apps for business

Nei, vi har akkurat de samme prisene som Microsoft har. Forskjellen er at du får en sertifisert norsk forhandler med norsk support og service til å hjelpe deg over på Microsoft 365.

Vi gir deg en dedikert kontaktperson med mulighet for utvidet support via telefon og/eller fjernstyring. Kjøper du direkte hos Microsoft er kundestøtte primært basert på web support og nettguider.

Slik starter du veien til Microsoft 365

Vårt mål er å gjøre overgangen til Microsoft 365 så smidig og trygg at du nesten ikke merker det.

Vårt Microsoft 365 team vil analysere ditt nåværende miljø og gi deg råd om eventuelle problemer.

De vil også forberede abonnementet Microsoft 365 ved å gjenskape dine brukere og profiler for å hjelpe deg å bli klar. Deretter vil vi bli enig med deg om en overføringsdato.

Vi vil starte å migrere over data på den avtalte migreringsdagen. Du vil ha tilgang til din eksisterende e-post samt web tilgang til den nye e-post kontoen din slik at du også får tilgang til ny innkommende e-post. Vårt Microsoft 365 team vil holder deg oppdatert hvert steg på veien.

Vi hjelper deg å sette opp den nye e-posttjeneste på lokale maskiner , inkludert sluttbruker konfigurasjon av e-postklienter , for eksempel Outlook . Vi gir også veiledning til hvordan dine mobile enheter skal settes opp. Vårt Microsoft 365 team vil også hjelpe deg på vei med installasjon av Office pakken.

2 virkedager etter overføringen til vår migrasjon spesialist vil kontakte deg sikre at prosessen gikk greit, og du har ingen utestående spørsmål eller bekymringer.

Når overføringen er fullført, vil vi introdusere deg for vårt onboarding team. Vårt felles mål er å få deg til å bruke de mulighetene i Microsoft 365 som kan gjøre din bedrift bedre.

Hjelp meg med å velge

TAKK FOR DIN HENVENDELSE!

Du vil bli kontaktet av en av våre rådgivere.