Nettside og digital markedsføring som styrker din bedrift.

Aldri før har det vært viktigere å være på nett, være digital!

Visste du at…

En brukervennlig og teknisk solid nettside med godt innhold viser seriøsitet. Nettsider skal tydelig kommunisere hva du gjør, bedriftens budskap og hvorfor kunden skal velge deg fremfor konkurrentene. Derfor vil en god struktur med ryddig og oversiktlig navigasjon, godt og relevant innhold, et stilrent design og ikke minst et tydelig budskap være vesentlig for å lykkes på nett.

Det er gjennom nettsiden at du skal overbevise kundene om å velge akkurat deg som leverandør. Tenk på hva du selv vektlegger når du er ute etter et spesifikt produkt eller tjeneste, både på nett og i fysiske butikker. Et rotete utstillingsvindu er ikke spesielt appellerende, og gjør at man mister lysten til å gå videre inn i butikken. Det samme gjelder på nett når det kommer til bedriftens nettsider. De mest seriøse bedriftene er påpasselig med å holde nettsiden sin oppdatert og er alltid på utkikk etter siste trender og funksjonaliteter som kan forenkle hverdagen til sine kunder.

90 % av alle salg starter med et søk etter leverandør på nettet. 75% i bedriftsmarkedet! For å tiltrekke deg nye kunder kan en profesjonell nettside som er lett å finne være avgjørende for at kunden kontakter akkurat din bedrift.

1

Oppstart

Vi starter med en samtale over hva dere ønsker med nettsiden. Hvilke muligheter som ligger der og funksjonalitet dere vil ha og trenger.

2

Designutkast

Når utkastet er ferdig vil vi gå igjennom dette sammen med dere og gjøre endringer og korrigeringer før vi går over til utvikling.

3

Utvikling

Vi utvikler nettsiden etter korrigeringer og endringer etter avtale med deg som kunde. Vårt mål er at du skal bli 100% fornøyd.

4

Lansering

Vi lanserer siden når nettsiden er godkjent av deg. Om du ønsker å oppdatere siden selv kan vi gi deg opplæring på dette.


Få hjelp med det du ikke ønsker å gjøre selv