Din IT-avdeling

Fra2995,-

Sett i gang
  • Monitorering av IT-park
  • Varsling ved feil
  • Sikring mot nedetid
  • Personlig IT-rådgivning
  • Fast kontaktperson

I Norge har åtte av ti opplevd phishing det siste året.

2 av 10 bedrifter har blitt presset for penger, enten ved løsepengevirus eller trusler om datalekkasjer.

38 prosent har blitt forsøkt svindlet.

En av fire bedrifter i verden har blitt hacket.

Hva er konsekvensene av et angrep?

Økonomisk tap

Bedriften kan bli utsatt for store økonomiske tap. Både i den direkte formen av tyveri av penger eller verdifulle data, men også utgifter til gjenoppretting av systemer.

Data på avveie

Konfidensielle og sensitive data er sårbare for å havne på avveie. Kan også gjelde intellektuell eiendom som patenter, design og forretningsstrategier.

Tap av omdømme

Når sensitiv informasjon blir kompromittert, kan tilliten til bedriften svekkes og føre til negative reaksjoner fra kunder. Tap av kundelojalitet resulterer i redusert inntjening.

Angrep mot systemer og infrastruktur

 Angrep som løsepengevirus, kan kryptere bedriftsdata og kreve løsepenger for å dekryptere dem

Juridiske konsekvenser

Det finnes en rekke lover og reguleringer som tar for seg blant annet personopplysninger. Brudd på dem kan innebære store bøter og søksmål.

Svekket arbeidsmiljø og rekrutteringsevne

Dersom medarbeideres data og personopplysninger kommer på avveie kan det ha stor innvirkning på arbeidsmiljøet og bedriftens evne til å rekruttere.

Kritiske systemer kan ligge nede over lengre tid

Fortrolig informasjon blir stjålet

Uvedkommende har tilgang til personopplysninger

4 av 10 bedrifter føler mangel på kompetanse er den største sikkerhetstrusselen.

Manglende kompetanse hos ansatte, stor konkurranse rundt fagressurser og veldig høy etterspørsel kan forklare hvorfor under 50% av bedrifter i dag sier de bare delvis har nok kompetanse til å beskytte sine virksomheter.

Økt digitalisering kombinert med økende kompleksitet rundt å forsvare IT-systemer og infrastruktur gjør at digital sikkerhetskompetanse blir stadig mer ettertraktet.

Angripere skaffer seg først kontroll uten å bli oppdaget. Når de har fått tak i alle tilganger og kan ta ned alt av infrastruktur, slår de til for alvor.

Hva er et phishing-angrep?

Phishing er en engelsk betegnelse som kan oversettes til nettfisking på norsk. Det er en form for sosial manipulering, hvor en angriper og svindler ønsker å lure deg til å blant annet klikke på usikre lenker eller betale falske regninger. 

Hva skjer under et angrep?

Et phishing-angrep begynner stort sett med en e-post eller en SMS. Det vanligste er å forsøke å lure mottakeren til å trykke på en lenke der de må oppgi brukernavn/passord til et system, åpne et vedlegg som inneholder skadelig programkode eller gjennomføre en betaling.

Hvordan håndtere angrep?

Dersom uvedkommende har fått tilgang til et datasystem, vil det være viktig å lukke angriperen ute av systemet. Hvis phishingangrepet har ført til spredning av løsepengevirus, vil det være viktig å gjenopprette personopplysningene. 

Virksomheten bør få oversikt og gjennomgå logger for å avdekke hva som har skjedd, hvordan det har skjedd og hvem som har gjort angrepet. 

Beskytt mot phishing

For å unngå at angripere lykkes med et phishingangrep, er det viktig at virksomheten iverksetter egnede tekniske og organisatoriske tiltak. Se hva vi kan tilby deg og din bedrift!

Et katastrofalt cyberangrep rangeres høyere for organisasjoners motstandsplanlegging enn global resesjon og annen helsekrise.

Optimaliser din IT-avdeling med Norsk Tele og Data

I en stadig mer digitalisert verden er en effektiv IT-avdeling avgjørende for suksess. Bedrifter er avhengige av teknologi for å kunne levere produkter og tjenester, og enhver nedetid kan resultere i store økonomiske tap. Derfor er det viktig å ha en pålitelig partner som kan hjelpe deg med å overvåke og optimalisere din IT-infrastruktur. Hos Norsk Tele og Data er vi stolte av å tilby skreddersydde IT-avtaler som hjelper bedrifter med å oppnå en smidig, kostnadseffektiv og pålitelig IT-drift.

din-it-avdeling-optimalisering

Vi monitorerer din IT-avdeling for deg

Å ha kontroll over din IT-infrastruktur er avgjørende for å unngå uventede problemer og nedetid. Vår tjeneste inkluderer avansert overvåking som gir deg sanntidsdata om helsen til dine IT-systemer. Dette betyr at vi kan identifisere potensielle problemer før de blir store, slik at vi kan håndtere dem raskt og effektivt. Ved å samarbeide med oss, kan du trygt la oss ta seg av overvåkingen og den daglige driften av din IT-avdeling, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet.

Nedetid er kostbart

Nedetid i IT-systemene kan være ødeleggende for enhver virksomhet. Det kan føre til tapt inntekt, frustrasjon blant kunder og ansatte, og ødelegge omdømmet ditt. Vår IT-avtale er designet for å minimere risikoen for nedetid. Vi implementerer beste praksis for redundans, sikkerhetskopiering og gjenoppretting, slik at du kan være trygg på at dine systemer er beskyttet mot feil og angrep.

I tillegg til å forhindre nedetid, hjelper vår IT-avtale deg med å planlegge for fremtiden. Vi jobber sammen med deg for å utvikle en strategi som sikrer at din IT-infrastruktur er i tråd med dine forretningsmål og vokser i takt med dine behov.

Velg Norsk Tele og Data som din IT-avdeling

Ved å velge Norsk Tele og Data som din IT-partner, kan du være trygg på at din IT-avdeling er i gode hender. Vi har ekspertise innen en rekke teknologier og bransjespesifikke løsninger, og vi er alltid klare til å hjelpe deg med å lykkes. Med vår IT-avtale kan du frigjøre ressurser og tid som du kan bruke på å drive din virksomhet fremover, mens vi sørger for at din IT-infrastruktur fungerer problemfritt.

Å ha kontroll over din IT-infrastruktur er avgjørende for å unngå uventede problemer og nedetid.

Vi kan beskytte deg

På nett + Microsoft 365 Business Basic

89,- /mnd

Best for bedrifter som trenger enkle eksterne løsninger med Microsoft Teams, sikker skylagring og Office Online (skrivebordsversjoner ikke inkludert).TA KONTAKT
På kontoret + Microsoft 365 Business Standard

449,- /mnd

Best for bedrifter som trenger fullstendige verktøy for fjernarbeid og samarbeid, inkludert Microsoft Teams, sikker skylagring, e-post i bedriftsklassen og premiumversjoner av Office-programmer på alle enheter.TA KONTAKT
Enterprise + Microsoft 365 E3

599,- /mnd

Microsoft 365 E3 kombinerer de beste produktivitetsappene med kjernesikkerhet og samsvarsegenskaper.TA KONTAKT

Ta kontakt med oss: