Vi har allerede laget din nye NETTSIDE!

Du kan flytte rett inn. Velg mellom flere eksklusive oppsett og design – vi hjelper deg på plass med innhold og tilpasninger. Enkelt, rimelig og effektivt.

Du kan flytte rett inn. Velg mellom flere eksklusive oppsett og design – vi hjelper deg på plass med innhold og tilpasninger. Enkelt, rimelig og effektivt.

Hvorfor bør du velge en nettside fra oss?

Med over 20 års erfaring fra bransjen lager vi brukervennlige og teknisk solide nettsider. Nettsider skal tydelig kommunisere hva du gjør, bedriftens budskap og hvorfor kunden skal velge deg fremfor konkurrentene. Derfor vil en god struktur med ryddig og oversiktlig navigasjon, godt og relevant innhold, et stilrent design og ikke minst et tydelig budskap være vesentlig for å lykkes på nett.

Det er gjennom din nettside du skal overbevise kundene om å velge akkurat deg som leverandør. Tenk på hva du selv vektlegger når du er ute etter et spesifikt produkt eller tjeneste, både på nett og i fysiske butikker. Et rotete utstillingsvindu er ikke spesielt appellerende, og gjør at man mister lysten til å gå videre inn i butikken. Det samme gjelder på nett når det kommer til bedriftens nettsider. De mest seriøse bedriftene er påpasselig med å holde nettsiden sin oppdatert og er alltid på utkikk etter siste trender og funksjonaliteter som kan forenkle hverdagen til sine kunder.

90 % av alle salg starter med et søk etter leverandør på nettet. 75% i bedriftsmarkedet! For å tiltrekke deg nye kunder kan en profesjonell nettside som er lett å finne være avgjørende for at kunden kontakter akkurat din bedrift.