La oss sikre din bedrift

Kontinuerlig monitorering av alle applikasjoner

Stanser kjent og ukjent skadevare

Avansert malware beskyttelse

Dynamic Exploit deteksjon

Adferdsbasert deteksjon

Panda Adaptive Defense 360

Nettkriminalitet er rett og slett blitt for lønnsomt, fristende og enkelt å holde på med. Utbyttet overstiger allerede narkotikamarkedet i verdi. Avanserte angrepsverktøy lekkes fra etterretningsorganisasjoner og havner i gale hender. Organisert kriminalitet står bak og skadeprogramvaren er fritt tilgjengelig via svartebørser på internett.

Eksplosjonen i nye unike datatrusler kommer også i kombinasjon med nye strengere regler rundt personvern. Samlet gjør dette at det kreves stadig mer og mer av bedrifter med hensyn til datasikkerhet.

Tradisjonelle løsninger som antivirus klarer ikke henge med lenger, utfordringen er for omfattende. En reell sikkerhetsløsning må løse flere problemstillinger enn tidligere.

  • Hvordan kan jeg beskytte meg mot nye virus eller angrepsmetoder vi rett og slett ikke vet om enda?
  • Hvordan følger jeg med på og stopper legitime programmer og prosesser fra å utnyttes til vinningsforbrytelser, ressurstyveri eller datalekkasjer?
  • Hva om det er sikkerhetshuller i eksempelvis utdatert programvare eller operativsystem, hvordan tettes de, og hvordan varsles jeg om potensielle sikkerhetsrisikoer?
  • Hvordan tar man høyde for den menneskelige faktoren, slik at selv om en bruker gjør feil, så skal ikke det få skjebnesvangre konsekvenser for resten av organisasjonen?

VISSTE DU AT…


Ingen kunder av Adaptive Defense 360 i Norge eller resten av verden har blitt infisert av noen form for malware eller nulldagstrusler siden lanseringen for over 5 år siden?

Inklusive WannaCry, NotPetya og Bad Rabbit med fler…

Det er fordi Adaptive Defense 360 er i stand til å beskytte mot angreps metoder vi ikke vet om enda.

Beskyttet

Panda Adaptive Defense 360

Informasjonsfilm om Panda Adaptive Defence 360 – levert av Norsk Tele og Data

Ta kontakt med oss for en gjennomgang av din IT-sikkerhet

Fyll gjerne ut skjemaet, så kontakter vi deg så snart som mulig. Vi ser frem til å høre fra deg!

Åpningstider: 08.00 – 16.00 Kontakt: 22 42 80 80 Mail: kundeservice@norskteleogdata.no