Vi kobler deg til fibernettet!

Vi kobler deg til nettet!

Utbygging

Service

Vedlikehold

Utbygging

Service

Vedlikehold

Fiber

Tilkobling til internett via fiber blir mer og mer vanlig både hos private og bedrifter og er blitt en av de mest populære bredbåndsløsningene på markedet. Med fiber oppnår du en usedvanlig god hastighet og en stabil tilkobling. Ønsker du hjelp med installasjon eller har du andre spørsmål rundt det med fiber og internett-tilkobling?

Kontakt oss i dag
for en hyggelig prat.

Utbygging, service
og vedlikehold

Vi har vårt eget monteringsteam som daglig jobber med utbygging og service på fibernett mot private og bedrifter. Vi jobber både høyt og lavt for å få deg på nett og holde deg der med gode servicerutiner.

Kontakt oss så hjelper vi deg gjerne med både utbygging, service og vedlikehold av eksisterende og nye elektriske systemer.

Fiberinstallasjon

Vi tilbyr profesjonell fiberinstallasjon for bedrifter i samarbeid med ledende nettverksleverandører som Global Connect, Altibox, Telia og Telenor. Vårt erfarne team sikrer rask og pålitelig installasjon av fibernettverk for å møte dine behov for høyhastighets dataoverføring og pålitelig nettverksytelse.

Internkabling

Vi er eksperter på internkabling og kan håndtere alle dine behov når det gjelder oppsett og strukturering av nettverk. Vårt team sikrer at din internkabling er optimalt designet og implementert for å oppnå høy ytelse, stabilitet og pålitelighet.

Oppsett og sertifisering av dataskap

Vi hjelper deg med å effektivt organisere dine servere og utstyr ved å tilby profesjonelt oppsett og sertifisering av dataskap. Våre teknikere sikrer riktig plassering, ventilasjon og kabling for å oppnå optimal drift og sikkerhet for dine IT-systemer.

Videoovervåkning

Vår ekspertise strekker seg også til videoovervåkningssystemer. Vi kan designe og installere skreddersydde videoovervåkningsløsninger som bidrar til å sikre trygghet og beskyttelse av dine eiendommer og ansatte.

Våre ansatte

Terje Sommerstedt Daglig leder
M: 413 36 138 terje@norskteleogdata.no
Thomas Andersen Weiby Daglig leder
M: 413 36 138 thomas@norskteleogdata.no
Terje Sommerstedt Daglig leder
M: 413 36 138 terje@norskteleogdata.no

Hvorfor velge oss?

Ta kontakt med oss: