Telefonløsninger

Vi har løsningene som passer deg og ditt behov.
Se våre samarbeidspartnere og hva de kan gjøre for deg:

Våre samarbeidspartnere

Ønsker du å spare penger på mobilabonnementet ditt eller finne en bedre avtale som passer dine behov? Da er du på rett sted! Hos oss er vi dedikert til å hjelpe deg med å finne det beste mobilabonnementet som passer dine krav og budsjetter.

Hvorfor ta kontakt med oss?

Ekspertise og rådgivning

Vårt team av erfarne mobilkonsulenter er her for å veilede deg gjennom jungelen av tilbud og abonnementsalternativer. Vi tar hensyn til dine bruksmønstre, datatrafikk, samtaleminutter og SMS-behov for å finne den perfekte pakken for deg.

Sammenligning av tilbud

Vi har tilgang til både Telia og Nortel, noe som gjør oss i stand til å sammenligne ulike abonnementsalternativer og finne de beste tilbudene for deg. Vi tar hensyn til priser, datapakker og tjenester for å sikre at du får mest mulig ut av pengene dine.

Skreddersydde løsninger

Vi forstår at én størrelse ikke passer alle. Derfor jobber vi hardt for å tilpasse mobilabonnementet ditt etter dine spesifikke behov. Enten du er en tung bruker av data og streaming, eller du bare trenger et enkelt og pålitelig abonnement, er vi her for å finne den perfekte løsningen for deg.

Enkel og trygg prosess

Vårt mål er å gjøre det så enkelt og problemfritt som mulig for deg å sammenligne og velge mobilabonnement. Vi tar oss av alt det administrative arbeidet og sørger for at du får den beste avtalen uten unødvendige bekymringer.

Ta kontakt med oss i dag og opplev fordelene ved å sammenligne mobilabonnement.

Spar tid og få en skreddersydd løsning som passer akkurat for deg. Vårt dedikerte team står klare for å hjelpe deg med alle dine spørsmål og veilede deg gjennom prosessen

Åpningstider: 08.00 – 16.00 Kontakt: 22 42 80 80 Mail: kundeservice@norskteleogdata.no
Brukervilkår*