Telekjeden

Norsk Tele og Data har signert avtale med Telekjeden

Norsk Tele og Data har signert en avtale med Telekjeden, som vil styrke selskapets tilbud til kundene. Avtalen innebærer et tett samarbeid mellom de to selskapene, der Telekjeden vil bistå sine medlemmer med økt kompetanse, og samtidig hjelpe Norsk Tele og Data med å sikre konkurransedyktige betingelser til sine kunder.

Medlemskapet i Telekjeden gir Norsk Tele og Data en sterkere posisjon i markedet, og vil bidra til å styrke selskapets tilbud til kundene.

«Norsk Tele og Data er stolte av å inngå denne avtalen med Telekjeden. Vi ser frem til å samarbeide tett med Telekjeden og utvikle vår kompetanse ytterligere for å kunne tilby våre kunder enda bedre tjenester og produkter,» sier Terje Sommerstedt daglig leder i Norsk Tele og Data.

Med Telekjedens kompetanse og erfaring vil Norsk Tele og Data kunne levere de nyeste teknologiene og tjenestene til kundene, og samtidig sørge for at de får konkurransedyktige priser og betingelser.

«Vi er glade for å ønske Norsk Tele og Data velkommen som en av våre partnere. Vi tror at dette samarbeidet vil gi betydelige fordeler for begge selskapene og styrke vår posisjon i markedet,» sier Geir Svege, daglig leder i Telekjeden.

Med den nye avtalen på plass, vil Norsk Tele og Data kunne fortsette å tilby førsteklasses tjenester og produkter til sine kunder, samtidig som de sikrer at de alltid er på forkant med utviklingen i bransjen.