Installasjon3

Norsk tele og data lanserer nytt søsterselskap

Norsk Tele og Data lanserer nytt søsterselskap, Norsk Tele og Data Installasjon, ledet av Thomas Andersen Weiby

Lørenskog, Norge – Norsk Tele og Data, en ledende leverandør av telekommunikasjons- og datatjenester, kunngjør lanseringen av sitt nye søsterselskap, Norsk Tele og Data Installasjon. Det nye selskapet vil bli ledet av bransjeveteranen Thomas Weiby, som har en lang og  karriere innen telekommunikasjons- og fiber installasjon.

Norsk Tele og Data Installasjon vil tilby en rekke tjenester til både privat- og bedriftsmarkedet, inkludert fiberinstallasjon for ledende leverandører som Global Connect, Altibox, Telia og Telenor. Selskapet vil også tilby tjenester innen internkabling, oppsett og sertifisering av dataskap, samt installasjon av videoovervåkningsløsninger.

«Norsk Tele og Data Installasjon vil fokusere på å tilby høykvalitetsinstallasjonstjenester til våre kunder,» sier Thomas Weiby, administrerende direktør for det nye selskapet. «Vi vil samarbeide tett med Norsk Tele og Data for å sikre at vi tilbyr tjenester som er i tråd med deres høye standarder og som møter kundenes behov.»

«Norsk Tele og Data Installasjon vil styrke vår evne til å tilby fullstendige telekommunikasjons- og dataløsninger til våre kunder,» sier Terje Sommersted, Daglig leder i Norsk Tele og Data AS. «Vi er glade for å ha Thomas Andersen Weiby om bord og ser frem til å jobbe sammen med ham og hans team for å tilby førsteklasses installasjonstjenester til våre kunder.»

Norsk Tele og Data Installasjon vil starte opp umiddelbart og vil tilby tjenester til kunder i Oslo og Akershus.

For mer informasjon om Norsk Tele og Data Installasjon, kan du besøke deres nettsted på www.norskteleogdata.no/installasjon.