Lorenskog If Norsk Tele Og Data

Pressemelding: Lørenskog IF inngår sponsoravtale med Norsk Tele og Data AS

Lørenskog, Norge – Lørenskog IF, en ledende norsk fotballklubb, kunngjør stolt en ny sponsoravtale med Norsk Tele og Data AS, en ledende leverandør av telekommunikasjons- og datatjenester. Avtalen vil gi Lørenskog IF en økonomisk støtte i de kommende årene og hjelpe klubben med å opprettholde sin posisjon som en av Norges mest suksessrike fotballklubber.

Samarbeidet mellom Lørenskog IF og Norsk Tele og Data AS vil gi Lørenskog IF muligheten til å utvikle og forbedre sine fotballprogrammer, utstyr og fasiliteter. Avtalen vil også gi Norsk Tele og Data AS eksponering gjennom markedsføring og reklame på klubbens offisielle nettside og sosiale medier, i tillegg til eksponering på stadion og andre relevante arrangementer.

«Vi er veldig glade for å ha Norsk Tele og Data AS som sponsor, og vi ser frem til å jobbe sammen i de kommende årene,» sier daglig leder Espen P. Gjester i Lørenskog IF. «Deres støtte vil gi oss muligheten til å fortsette å forbedre våre fotballprogrammer og styrke vår posisjon som en av de beste fotballklubbene i Norge.»

«Norsk Tele og Data AS er stolt av å være en sponsor for Lørenskog IF,» sier Terje Sommerstedt, daglig leder i Norsk Tele og Data AS. «Vi er glade for å kunne bidra til å støtte deres arbeid med å utvikle unge fotballtalenter og å fremme sporten i Norge.»

Lørenskog IF er en av Norges mest suksessrike fotballklubber med et sterkt engasjement for utvikling av unge talenter. Norsk Tele og Data AS er en ledende leverandør av telekommunikasjons- og datatjenester med en sterk tilstedeværelse i Norge.

For mer informasjon om Lørenskog IF og Norsk Tele og Data AS, besøk deres nettsider på henholdsvis www.lorenskogif.no og www.norskteleogdata.no