Tale i teams
Integrasjoner gjør samhandling enklere

Microsoft-integrasjoner

Integrasjoner gjør samhandling enklere

Med Microsoft og Bedriftsnett tettere integrert, er bedriften bedre rustet for gode kundeopplevelser. Det gjør det enklere å jobbe på tvers av systemene, og de ansatte kan selv velge om de vil ha kundedialogen i Teams, på mobilen eller i PC-softphone. Smart for kundene, smart for de ansatte

Ingen tapte samtaler og salgsmuligheter for bedriften

Enklere å levere god service for fornøyde kunder

Ansatte kan selv velge hvilket system de vil besvare samtaler i

Som en komplett telefoni- og sentralbordløsning, kan Telia Bedriftsnett brukes med både mobil og pc. Et uvurderlig verktøy for mange, som sikrer at dere alltid leverer god service, unngår at samtaler går tapt og sikrer fornøyde kunder.

Med tettere integrasjon med Microsoft 365, går dette sømløst og integrerer også Teams i den helhetlige serviceopplevelsen. Med Tale i Teams, One Number og Teams statusvisning kan dere gi kundene enda bedre service på tvers av Teams og Bedriftsnett – og de ansatte kan selv velge hvilket system de ønsker å besvare samtalene i.

Telia Bedriftsnett kan også synkronisere bedriftsdata fra både Azure Active Directory og Microsoft Exchange for å sikre at alle data alltid er oppdatert og sikre samhandling på tvers av hele bedriften. Alle integrasjonene kan enkelt administreres i web-grensesnittet.

Tale i Teams

Med Tale i Teams aktiverer du ekstern IP-telefoni i bedriftens Teams-løsning, både på PC og mobil. Du får ditt eget telefonnummer, og samtaler til og fra hver bruker kan gjøres fra Teams.

Katalogsynkronisering med Azure AD

AD-synkronisering forenkler brukeradministrasjonen i Telia Bedriftsnett når man synkroniserer data fra bedriftens eget kildesystem. Bedriftskatalogen på web og i mobilapp vil alltid vis korrekt informasjon om brukerne

Teams statusintegrasjon

Med Teams statusvisning ser du de ansattes Teams-status i bedriftskatalogen og Telia Bedriftsnett-appen. Din Teamsstatus vil også vise om du er opptatt i mobilsamtaler. Slik kan sentralbordet umiddelbart se hvem som er tilgjengelig – og unngå at samtaler settes over til brukere som sitter opptatt i en Teams-samtale.

Microsoft Exchange Kalendersynk

Bedriftskatalogen, mobilappen og brukerprofilen din oppdateres automatisk med møteinformasjon slik at alle kjenner tilgjengelighetene din. Køagenter og medlemmer av svargrupper kan også styre innlogging automatisk etter kalenderen sin.

One Number

Med One Number får du en enda bedre helhetsløsning, ved at du både kan motta samtaler og ringe fra Teams med mobilnummeret ditt. Kostnadene for Teams-samtalene blir en del av mobilabonnementet ditt.

Nyttige funksjoner for bedriften

 • Sikre høy servicegrad ved å følge kunden på tvers av systemer og kommunikasjonsløsninger.
 • Gjør det mulig for de ansatte å ta imot samtaler fra bedriftens køer i Teams.
 • Unngå at samtaler settes til personer som er opptatt i Teams-samtaler eller -møter.
 • Gi de ansatte telefoniverktøy som fungerer like godt hjemme som på jobb, og muligheten til å velge hvilke arbeidsflater de vil benytte.
 • Sørger for at løsningen alltid er oppdatert og at data kun vedlikeholdes ett sted

Nyttige funksjoner for ansatte

 • Jobb komfortabelt fra PC-en uten å gå glipp av samtaler, ved å betjene mobilsamtaler direkte i Teams.
 • Ring fra Teams til norske og internasjonale telefonnummer.
 • Se både mobil- og Teams-status på dine kollegaer.
 • Sett over Team-samtaler til mobilen, og fortsett samtalen der hvis du har behov for å gå fra pulten.
  Inviter deltakere til Teams-møter ved å ringe dem opp direkte på mobilen fra møtet.
  Automatisk styring av tilgjengelighet og inn- og utlogging av køer

Ta kontakt med oss i dag og opplev fordelene ved å sammenligne mobilabonnement.

Spar tid og få en skreddersydd løsning som passer akkurat for deg. Vårt dedikerte team står klare for å hjelpe deg med alle dine spørsmål og veilede deg gjennom prosessen

Åpningstider: 08.00 – 16.00 Kontakt: 22 42 80 80 Mail: kundeservice@norskteleogdata.no
Brukervilkår*